Diensten

Waar je ook komt, geeft een schone, hygiënische omgeving het beste visitekaartje af. Om in een kantoor plezierig, efficiënt en netjes te kunnen werken, is het van belang dat de werkruimte schoon en netjes is. Zakenrelaties weten een schoon kantoor op waarde te schatten. Het bedrijf wordt er vaak op beoordeeld.4

Dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud

Maar ook bij een school, een ziekenhuis of bioscoop is het erg belangrijk dat de omgeving schoon en netjes is. Op elke plek waar mensen zich bevinden, is een hygiënische omgeving vereist. Een bedrijf of instantie dient dus regelmatig schoongemaakt te worden door een erkend schoonmaakbedrijf dat beschikt over gespecialiseerde mensen en apparatuur. RK Schoonmaak is hierin graag uw partner.

 

Calamiteitenreiniging

Bij een calamiteit, zoals wateroverlast, brand of een andere spoedklus, is RK Schoonmaak snel ter plaatse om op te ruimen en te reinigen. Ook als uw eigen schoonmaakpersoneel door omstandigheden voor korte of langere tijd niet aanwezig is, is RK Schoonmaak voor u beschikbaar.

 

Hogedrukreiniging

RK Schoonmaak beschikt over professionele hogedrukreinigers. Deze professionele hogedrukreinigers kunnen verschillende Hogedrukschoonmaakwerkzaamheden op diverse locaties verzorgen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om het verwijderen van groenaanslag op uw terras, pad, balkon en muren. Ook het reinigen van onder meer houtwerk, beton, terrassen, paden en gevels behoort tot de mogelijkheden.

 

Glasbewassing

RK Schoonmaak reinigt in de meeste gevallen de ramen via de traditionele manier. Het gaat hierbij om het wassen van de ramen met behulp van een ladder of een gondelinstallatie. In overige gevallen is het gebruik van een hoogwerker of tuckerpole mogelijk. Er is voor alle reinigingswensen is een passende oplossing mogelijk. Veiligheid staat in een hoog vaandel bij RK Schoonmaak. Wij werken met een risico-inventarisatie om het reinigingswerk zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren voor zowel medewerkers als omstanders.

 

Trappenhuisonderhoud

Vandaag de dag wordt steeds meer woonruimte gerealiseerd door de bouw van appartementen. Daarin zijn veel gezamenlijke ruimtes aanwezig zoals de entree, het trappenhuis, de lift, de bergingen en een parkeergarage. Veel verenigingen van eigenaren, woningbouwverenigingen en gemeentelijke instellingen laten deze ruimtes professioneel reinigen door een schoonmaakbedrijf. RK Schoonmaak schrijft, in overleg met u, een plan van aanpak. In dit plan van aanpak wordt rekening gehouden met het beschikbaar budget bij, zowel de servicekosten als het schoonmaakonderhoud.