Over

Als landelijk opererend schoonmaakbedrijf zijn wij, RK Schoonmaak, gespecialiseerd in het reinigen van onder meer kantoren, onderwijsgebouwen, zorginstellingen, evenementen, industriële panden en horecagelegenheden. Deze voorbeelden zijn een kleine greep uit onze ervaring.

Onze professionals hebben jarenlang schoonmaakervaring en zijn uitgerust met hoogwaardig schoonmaakapparatuur. Zij maken van uw ruimte een plek waar uw medewerkers, zakenpartners en bezoekers graag verblijven. Uiteraard in goed overleg met u, waarbij rekening wordt gehouden met speciale wensen.

Naast reguliere schoonmaakdiensten, zoals het dagelijks onderhoud van kantoorruimtes, trappenhuizen en sanitaire voorzieningen, bieden wij een breed scala aan gespecialiseerde servicediensten. Denk hierbij aan opleveringschoonmaak, glasbewassing, hogedrukreiniging, calamiteitenreiniging.

In onze dienstverlening streven we naar een optimale balans tussen efficiëntie en kwaliteit. Met passie voor het vak en hart voor uw zaak, garanderen wij vakmanschap tegen aantrekkelijke prijzen.